Wie ben ik?

Digital Info wordt gedreven door Nico Oosterwijk die sinds 1990 werkzaam in de ICT branche. (ICT)Bedrijven maken dan ook dankbaar gebruik van de diensten van Digital Info.

Deployment pipelines

De voornaamste werkzaamheden die door Digital Info uitgevoerd worden zijn Continuous Deployment/Continuous Integration/Continuous Delivery en bestaan uit het creëren en/of in stand houden van het configuratiemanagement om de omgevingen van de klant up-to-date te houden, (nieuwe) software uit te rollen, toegang tot servers te beheren, etc. De tools die hiervoor gebruikt worden zijn Puppet en Ansible.

Systeembeheer

Ik heb ervaring in systeembeheertaken zoals inrichten en onderhouden van Active Directory, DNS, DHCP, werkplekbeheer met o.a. Remote Desktop Services (RDS), APP-V en RES Workspace, beheer voor Office365 en MS-SQL clusters.

Virtualisatie

Mijn opdrachten bestaan o.a. ook uit ontwerp, implementatie en beheer van genoemde systemen via virtualisatie-technieken zoals VMWare, ProxMox en Hyper-V, al dan niet gekoppeld aan NetApp, HP/3Par, EMC storage-systemen.

Cloud diensten

Een logisch vervolg op virtualisatie is het gebruik van Cloud diensten zoals Microsoft Azure en Office365. Ik kan u helpen om uw domain te ‘stretchen’ naar een hybride omgeving zodat extra resources gebruikt kunnen worden op het moment dat dit nodig is.

Websites en webservers

Naast deze netwerk- en systeemtechnieken ben ik ook kundig in websitebeheer en -inrichting. Ik heb mij verdiept in het programmeren met PHP om Apache-sites met bv. Zabbix, WordPress en/of Opencart te kunnen inrichten en onderhouden op Linux servers. Ook .NET websites die onder MS-IIS draaien worden door mij ingericht en beheerd.

Workshops/Presentaties

Regelmatig geef ik workshops en presentaties aan bedrijven om aan te geven hoe zij hun DevOps omgeving kunnen beheren met CI/CD.

Heeft u interesse in één of meer van mijn diensten? Neem dan contact met mij op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Antispam maatregel: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Digital Info
Tel: +31 614 386 691
Email: info@digitalinfo.nl

KvK (Utrecht) nummer 53980271
BTW nummer: NL1230.72.426B03
Bank: BUNQ
IBAN: NL11 BUNQ 2031 9144 48
BIC: BUNQNL2A